NOVO: KNIN - OBOJENA DVOJEZIČNA PLOČA NA PROSTORIJAMA SRPSKOG KULTURNOG DRUŠTVA PROSVJETA (FOTO)

27.10.2013. 18:15:41

NOVO-KNIN-OBOJENA-DVOJEZICNA-PLOCA-NA-PROSTORIJAMA-SRPSKOG-KULTURNOG-DRUSTVA-PROSVJETA-FOTO_article

Knin: Obojena dvojezična ploča na prostorijama  srpskog kulturnog društva prosvjeta u Kninu

Najvjerojatnije sa noći subote na nedjelju za sada nepoznati počinitelj po svemu sudeći crnim sprejem pomno je obojio ćirilični natpis na ulazu u prostorije srpskog društva.

IMG_5173_article-1

Pomno pazeći da ne bi slučajno obijio latinični natpis, netko je sebi dao truda i vremena da na dva ćirilična natpisa na pomenutom srpskom društvu koji je donedavno čuvala policija, oboji samo ćirilični natpis.

Obojen je natpis na samom ulazu na mjednoj ploči kao i na staklenom prozoru istog društva.

IMG_5178_article-2

Ovo je još samo jedan u nizu događaja ne samo u Kninu već i u Osijeku, Vukovaru, Krnjaku, izražavanja nezadovoljstva građana RH prema zasigurno nesprovođenju ustavnih i zakonskih regula kako u Gradu Vukovaru za koji Stožer tvrdi i to argumentirano kako tu nije po zakonu mjesto ćiriličnim natpisima jer je popis stanovništva u Vukovaru, rečeno je iz Stožera lažiran..

IMG_5166_article-3

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.