Obavijest o pogrebu umirovljene bojnice Janje Ninić Babić

19.12.2015. 12:02:16

Pogreb umirovljene bojnicve gđe Janje Ninić Babić će biti održan u ponedjeljak 21. prosinca 2015. godine u 14.10 sati. Gospođa Janja Ninić Babić biti će pokopana u obiteljskoj grobnici na groblju Miroševac uz visoke vojne počasti. Desetak ratnih generala Hrvatske vojske držat će posljednu počasnu stražu pokraj odra umirovljene bojnice Hrvatske vojske gospođe Janje Ninić Babić, a bit će nazočan i veliki broj hrvatskih ratnih veterana tj. branitelja i dragovoljaca, s kojima je najuže surađivala tijekom Domovinskog rata, iz cijele Hrvatske. Govore na pogrebu održat će bivši potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane prof. dr.sc. Hebrang i ratni zamjenik ministra obrane general prof. dr.sc. Krešimir Ćosić. Očekuje se da će na pogrebu preminule umirovljene bojnice gospođe Janje Ninić Babić biti nazočno nekoliko tisuća ljudi iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.