Obavijest udruge veterana 4. gardijske brigade

08.07.2015. 14:29:46

Poštovani, Župa pomoćnice kršćana iz Splita sa svećenikom don Mihovilom Kurkutom te Udrugom veterana 4. gardijske brigade organizira praktičnu nastavu u Kninu gdje će se održati predavanje o Domovinskom ratu sa posebnim osvrtom na Vojno redarstvenu operaciju Oluja te povijest kraljevskog grada Knina. Polazak 160 učenika u pratnji don Mihovila i predavača je u petak 10. srpnja u 07:00 sati sa Željezničkog kolodvora u Kopilici. Planirani dolazak u Knin je u 09:05 sati. Pri dolasku se namjerava posjetiti muzej i Kninska tvrđava – simbol Domovinskog rata i vojno redarstvene operacije Oluja te naposljetku vojarne Kralj Zvonimir i Andrija Matijaš Pauk u Kninu gdje će učenici razgledali izloženo naoružanje, borbenu i neborbenu tehniku te opremu Oružanih snaga u RH. Molimo Vas da shodno Vašim mogućnostima medijski popratite ovaj događaj kako bi se nastavila širiti istina o Domovinskom ratu. Sa poštovanjem, predsjednik Udruge Božo Zadro

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.