Obilježena 25. godišnjica stradanja Hrvata Konjica

14.07.2018. 16:32:55

Polaganjem vijenaca na mjesnom groblju Zabrđe i misom zadušnicom u župnoj crkvi svetog Ivana Krstitelja u Konjicu obilježena je 25. godišnjica stradanja Hrvata općine Konjic. Danu sjećanja na žrtve Konjica nazočili su brojni predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, koji su i organizirali ovaj događaj, predstavnici javnog i političkog života, dužnosnici institucija vlasti, predstavnici Oružanih snaga BiH, predstavnici Ministarstva branitelja, obitelji stradalih pripadnika HVO Konjic, civilnih žrtava rata, te građani Konjica okupljeni s raznih strana svijeta. “Hrvati Konjica dali su nemjerljiv doprinos našoj slobodi danas, braneći svoju slobodu, slobodu hrvatskoga naroda i slobodu BiH. Današnje okupljanje u Konjicu je čin zahvalnosti prema njihovoj žrtvi i opomena da se nikada i nigdje ne ponove takva stradanja”, priopćili su organizatori. (Fena)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.