Obilježena obljetnica pogibije Mire Barešića i suboraca

31.07.2014. 15:07:33

U Miranjama Donjim, kod spomen obilježja na mjestu stradanja, obilježena je godišnjica tragične pogibije Mire Barešića, Zdeslava Turića, Frane Bokanovića i Milana Pandžića. Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, počast poginulim vitezovima odali su brojni hrvatski domoljubi, general Ante Gotovina, predstavnici braniteljskih udruga i političkih stranka s područja Zadarske županije, te predstavnici udruge HVIDR-a Zadar, HVIDR-a Črnomerec i UHB 1990-1996 RH, predstavnici općine Pakoštane, te obitelji poginulih. Sveta Misa za sve poginule hrvatske vitezove služena je u Pakoštanu, a tijekom večeri održat će se i finale u malonogometnom turniru koji nosi ime viteza Barešića, a održava se svake godine u sklopu proslave Dan općine Pakoštane. Fotogalerija sa polaganja USKORO ..... Autor: Portal Dnevnih Novosti

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.