OBRAT NA SUĐENJU: DARUVARAC PRIZNAO KRIVNJU!

09.01.2019. 18:12:06

Darko Kovačević nakon negiranja krivnje okrenuo priču: 'Prijetio sam joj i nanio sam joj ozljede'

Na nastavljenom suđenju Darku Kovačeviću 'Daruvarcu' koji je u lipnju u zadarskom kafiću Chill Out teško premlatio 18-godišnjakinju, okrivljeni je priznao krivnju za prijetnje i tjelesne ozljede, piše N1. Javnost je radi zaštite privatnosti žrtve bila isključena sa suđenja. Odvjetnik žrtve Milan Petričić rekao je novinarima da je sud ponovio postupak, saslušao osam svjedoka i vještake, a ročište se nastavlja u četvrtak iznošenjem završnih riječi optužbe i obrane.
Majka i žrtva bile su prisutne na ročištu, a nakon izlaska iz zgrade suda nisu davale izjave. Podsjetimo, Kovačević je nakon šest mjeseci istražnog zatvora, 14. prosinca, pušten da se brani sa slobode, a optužen je za kazneno djelo prijetnje i nanošenja teške tjelesne ozlijede. Od njegovog puštanja na slobodu prošlo je gotovo mjesec dana.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.