Obrat! Sammir izbačen jer odbija novi ugovor

07.10.2013. 11:22:36

obrat-sammir-izbacen-jer-odbija-novi-ugovor-slika-170697

Zar je moguće da je Mamić izgubio strpljenje s igračem kojega je godinama mazio i stalno mu podilazio?

Dinamo je Rijeku dočekao bez Sammira. Navodno je plavoj desetki dan uoči utakmice ozlijeđena zadnja loža (to je službena verzija kluba), premda se šuška kako Filhovo neigranje ima veze s njegovim odbijanjem potpisivanja novoga ugovora. - Sammir nije trenirao posljednja dva dana zbog bolova u listu. Nisam mogao ući u rizik s igračem koji nije spreman i moja odluka je bila da ne igra - rekao je Branko Ivanković. Međutim, procurilo je kako je dan uoči utakmice, poslije večere, pomoćni trener Igor Cvitanović priopćio iznenađenome Sammiru da protiv Rijeke neće biti u konkurenciji. Bez posebnoga objašnjenja. Znači li to da se Dinamo već priprema na život poslije Sammira (na ljeto mu istječe ugovor) ili je ovo samo mjera koja bi Filha ipak trebala uvjeriti da produži vjernost klubu koji ga je stvorio? Zar je moguće da je Mamić izgubio strpljenje s igračem kojega je godinama mazio i stalno mu podilazio? Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.