ODOBREN PROJEKT MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA

14.10.2021. 09:37:00

Društvu za očuvanje hrvatske vojne tradicije odobrena su još dva nova projekta ukupne vrijednosti 48.000,00 kn, ovaj puta financiranja sredstvima Ministarstva hrvatskih branitelja. Radi se o programima obilježavanja obljetnica ratnih događaja i stradavanja te prigodnih nadnevaka vezanih za Domovinski rat u 2021. godini i programu promicanja vrijednosti Domovinskog rata kojim nastavljamo edukativne sadržaje namijenjene učenicima srednjih škola. Društvo će, po uzoru na pilot projekt iz 2019. godine, organizirati jednodnevnu terensku nastavu za učenike srednjih škola pod nazivom "Stazom bjelovarsko-bilogorskih branitelja" u okviru kojeg će učenici obići Stalni muzejski postav Domovinskog rata, Muzej OZ i ZP Bjelovar na Barutani i proći značajna mjesta bilogorskog i zapadnoslavonskog ratišta te posjetiti Grad Pakrac. Veselimo se nastavku ovog projekta i nadamo se da će on postati tradicija jer očuvanje vrijednosti i digniteta Domovinskog rata ostaje na mladim naraštajima. Partner na projektu je Udruga specijalne policije "Omege" Bjelovar.

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Marin Sabolović/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.