Oduševio Hrvatsku: Ivica Kostelić uz fotografiju sinova čestitao Dan pobjede

05.08.2020. 17:22:00

Hrvatska se danas slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih braniteljaHrvatska se prisjeća ”majke svih bitaka”, Vojno redarstvene operacije Oluja kojom je, a pod vodstvom prvog predsjednika i vrhovnog zapovjednika HV-a, dr. Franje Tuđmana, u kolovozu 1995. godine oslobođen dobar dio okupiranog područja naše zemlje, a kojom je srušena nacistička paradržavica, takozvana SAO Krajina.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja na društvenim mrežama obilježili su, proslavili i čestitali brojni hrvatski sportaši, među njima i najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić, koji je na oduševljenje mnogih objavio fotografiju sinova Ivana i Leona.

“Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti”, napisao je uz fotografiju svojih sinova, Ivica Kostelić.

Podsjetimo, Ivica Kostelić i njegova supruga Elin Kostelić u ožujku mjesecu ove godine su postali i ponosni roditelji blizanki, kojima su dali imena Kata i Jana.  Obitelj odmor ovog ljeta provodi na Mljetu te često odlaze u šetnju prirodom, a što Ivica posebno voli. Naime, jedan od najboljih hrvatskih sportaša svih vremena nedavno se pohvalio i spretnošću svog sina Ivana, a o čemu smo također pisali.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto:fah

Autor: