OPSADNO STANJE U BIHAĆU! ‘Migranti studentima stavljaju nož pod vrat, PROGLASITE IZVANREDNO STANJE!’

22.10.2018. 09:31:36

Nekoliko tisuća građana Bihaća sinoć se diglo na noge, jer smatraju da je situacija s migrantima u njihovom gradu u potpunosti eskalirala u potpuni kaos. Bihać je, kažu prosvjednici, pod okupacijom nelegalnih kampova u kojima su smješteni migranti, ovo je strašno. Mi nismo sigurni ovdje: “Prizor na bihaćkim ulicama je zastrašujuć. Učenički dom pretvoren je u improvizirani  kamp u kojem je preko tisuću migranata. Mi sada idemo na autobusnu kolodvor spriječiti dolazak autobusa koji krcati dolaze iz dana u dan. Sada su uveli autobuse na kat u kojima bude po 200 ljudi. Mi to moramo spriječiti! Postali smo migrantski geto! Ako prosvjedi ne urode pklodom sve će mo blokirati.Blokirat ćemo dolazak autobusa. Blokirat čemo ceste i sve institucije ukoliko policija ne zaustavi ovo, kaže predvodnik prosvjeda Ramić…Dovedeni smo u situaciju da se borimo za svoju egzistenciju…Mi više ne puštamo djecu na ulicu! Strah je zavladao.Jednom su gimnazijalcu stavili nož pod vrat zbog mobitela i džeparca od 30 km! Zar roditelji moraju od tog strepiti? Migranti provaljuju u kuće, upadaju u osnovne škole gdje su mala djeca, mi smo na kraju granice strpljena!”, izjavio vođa prosvjeda u Bihaću Seji Ramić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.