ORAO NJIVU PA IZORAO ČITAV ARSENAL ORUŽJA

21.03.2017. 20:05:22

ORAO NJIVU PA IZORAO ČITAV ARSENAL ORUŽJA Pronašao plastičnu bačvu s minobacačem, bombama, minama i s više od kilograma vojnog eksploziva Šezdesetogodišnji muškarac u ponedjeljak je prilikom oranja njive u Selištu Kostajničkom pored Kostajnice, pronašao zatvorenu plastičnu bačvu s arsenalom oružja, uključujući minobacač, mine, ručne bombe i više od kilogram vojnog eksploziva, izvijestila je sisačko-moslavačka policija. Nakon što je muškarac prijavio slučaj policija je utvrdila da se u bačvi nalazi 60-milimetarski minobacač s postoljem i dvije optike, antimagnetna tenkovska mina, deset upaljača, protupješačke mine, sedam ručnih bombi, ukupno 1,1 kilograma TNT-a, metar sporogorećeg štapina te tisuću komada puščanog streljiva. Policija je izvijestila u utorak da je preuzela pronađeno oružje radi uništenja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.