Orešković čestitao građanima Uskrs

25.03.2016. 17:47:57

Orešković čestitao građanima Uskrs: ‘Nadolazeći blagdan prilika je da se prisjetimo istinskog značenja Kristova uskrsnuća’ Svima je poželio da uskrsne blagdane provedu u miru i dobru sa svojim najmilijima, uz obilje radosti i zadovoljstva. Premijer Tihomir Orešković u petak je čestitao  blagdan Uskrsa svim vjernicama i vjernicima koji ga slave prema gregorijanskom kalendaru  te kazao kako je Uskrs prigoda sjetiti se poruka koje nosi: života, nade i ljubavi. “Nadolazeći blagdan Uskrsa prilika je da se prisjetimo istinskog značenja Kristovog uskrsnuća koje nosi poruke života, nade i ljubavi. U težini naše svakodnevnice te nam poruke pružaju utjehu, ali i daju snagu da se, uvjereni u konačnu pobjedu, hrabro suočimo sa svim poteškoćama pred nama”, napisao je premijer Orešković u uskrsnoj čestitki. Svima je poželio da uskrsne blagdane provedu u miru i dobru sa svojim najmilijima, uz obilje radosti i zadovoljstva. “Sretan vam i blagoslovljen Uskrs!”, čestitao je premijer.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.