Orešković: Karamarko ima moju podršku. Petrov ima svoj stav, moj je drugačiji

27.05.2016. 16:47:14

''Karamarko će imati moju podršku i danas slavimo 25 godina udruženih snaga. Branitelji su se boriili za demokraciju. Temelj demokracije su Ustav, zakon i institucije. Dozvolite da rade svoj posao i da donesu neke odluke. Nismo čuli što su one rekle. Karamarko ima moju podršku. Premijer Tihomir Orešković danas je sudjelovao na Svečanoj akademiji povodom obilježavanja 25. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH. Tom prilikom komentirao je i krizu koja je zadesila vladajuću koaliciju. ''Karamarko će imati moju podršku i danas slavimo 25 godina udruženih snaga. Branitelji su se boriili za demokraciju. Temelj demokracije su Ustav, zakon i institucije. Dozvolite da rade svoj posao i da donesu neke odluke. Nismo čuli što su one rekle. Karamarko ima moju podršku. Petrov ima svoj stav, moj je drugačiji. Previše se krvi prolilo za demokraciju i ne bih volio da se ovakve odluke donesu jer to nije pravi put'', kazao je premijer. ''Situacija nije dobra. Nadam se da će razum pobijediti. Krenuli smo, ovo bi bila loša poruka za investitore. Ovo nije pozitivno zato od moje strane želim da ova situacija što prije dođe do kraja i da pokrenemo gospodarstvo i da se s tim bavimo'', rekao je Orešković. Dodao je i da nikakvog preslagivanja u Vladi neće biti. -Moja poruka biti će da se što prije Sabor oglasi i da se ova priča završi- naglasio je premijer.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.