Orešković najavio razgovor s Medvedom i našalio se s novinarima

15.03.2016. 14:18:30

Ja ne znam kako je kod vas u uredu, ja bih to mogao i vas pitati, kazao je novinarima Premijer Tihomir Orešković potvrdio je da će se tijekom poslijepodneva naći s umirovljenim generalom Tomom Medvedom koji je kandidat Domoljubne koalicije za ministra branitelja te najvjerojatnije donijeti i odluku koga će za to mjesto predložiti Saboru. "Iskoristit ću ovo popodne da se nađem s kandidatom i nadam se da ću danas donijeti odluku", rekao je Orešković novinarima u Saboru nakon što je pred zastupnicima predstavio prijedlog proračuna za ovu godinu. Nije odgovorio na pitanje je li Medved prihvatljiv kandidat Mostu kao dijelu vladajuće većine. "To ne znam. Jučer smo prvi put čuli za gospodina", rekao je Orešković. Novinare je zanimalo i kakvi su odnosi unutar Vlade, a premijer je potvrdio da nemaju svi isto mišljenje, no to ne drži problematičnim. "Ovo je demokracija. Svatko ima svoj stav i svoje mišljenje, što mislim da je zdravo. Ja ne znam kako je kod vas u uredu, ja bih to mogao i vas pitati. Slažemo li se svi? Ne. Ali mislim da je zdravo imati nekakve debate i na kraju ćemo onda donijeti bolje i kvalitetnije odluke", rekao je Orešković.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.