Ostojić kod Stankovića: Linić van iz SDP-a, Pajičić je sam pao, s Franciškovićem se nije dopisivao

01.06.2014. 21:32:01

Ostojić je rekao kako nije čuo argumente ni dokaze da bi vjerovao onome što je sada već bivši ministar rekao.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić gostujući u Stankovićevoj emisiji Nedjeljom u 2 izjavio je kako Slavko Linić, nakon svega što je napravio ne treba biti u SDP-u. Objasnio je kako su članovi stranke Linićeve izjave pratili s dozom ogorčenosti. "Linić je bio sigurna osoba, jedna od ikona SDP-a, stoga je razočarenje još veće", pojasnio je. Dodao je da kao ministar unutarnjih poslova mora naglasiti da njegovo ministarstvo ne vodi kriminalistička istraživanja, dok ne dobiju nalog, ali ako ga dobiju, postupat će se prema njemu bez obzira o kome se radi", rekao je Ostojić.

Što se tiče Linićevih izjava oko praćenja, Ostojić je rekao da to može otkriti saborski Odbor za unutarnju politiku ako Linić to zatraži ili ako sam Odbor odluči provjeriti te činjenice. Ostojić je istaknuo da nema istinitosti u tvrdnji kako je bilo tko zlouporabio državne službe. S obzirom na iznesene argumente, ne može reći vjeruje Liniću ili premijeru, ali je ocijenio da Linić ničim nije dokazao svoje navode.

Toninu Piculi, koji je osvojio najveći broj glasova, zamjerio je manjak sudjelovanja u kampanji. Kazao je da se više angažirao u intervjuima nakon izbora.

Ostojić je govorio i o teško ozlijeđenom branitelju Darku Pajičiću, čije stravične fotografije su potresle Hrvatsku, ustvrdivši još jednom da je Pajičić sam pao. Stanković ga je preispitao i o Marku Franciškoviću. Ostojić je ustvrdio da se on nije s njim dopisivao preko 'fejsa', a zbog čega je Francišković zatvoren i naposljetku završio na psihijatriji.

Komentirajući situaciju s poplavama, Ostojić kaže da je situacija loša i da tek sada, kad se voda povlači, imamo sve dodatne posljedice i tisuće uništenih kuća i domaćinstava. Kazao je kako će proći puno vremena dok se situacija ne popravi.

  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.