Otac u oglasu: 'Prodajem sina debila, može i zamjena za bukova drva'

12.08.2013. 15:17:53

"Prodajem sina debila, neradnika, neljebara ili poklanjam nekom tko će ga moći uzdržavati", dio je teksta neobičnog oglasa koji je osvanuo u jednom bosanskom online oglasniku.

Ovaj neobičan oglas na web stranici Pik.ba, u kategoriji "konji", ostavio je jedan Zvorničanin. U opisu artikla navedeno je: "Spava do podne, jede, šminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kavu sa starijim djevojkama i tetkicama, dođe kući, istušira se, ponovo jede, ode u nepoznatom pravcu s mnogo starijim devojkama od sebe, dođe ujutro u 5 ofucan k'o lovačka kuja. I opet jede i tako sve u krug. Neće ništa raditi, jedino što zna je tražiti koju marku za dopunu, kavu i cigarete. Nije puno naporan jer je rijetko kod kuće...".

Dejan ili Putko

Očajni otac, koji se u oglasu potpisao kao Gogo, naveo je da je onome tko mu je sina spreman odvesti daleko od Zvornika, spreman dati i neki novac, samo da ga "njegove oči više ne vide". "Povremeno se odaziva na ime Dejan ili nadimak Kriger, ljuti se kad ga zovu Putko", stoji u oglasu. U rubrici cijena navedeno je 'prema dogovoru", a može i zamjena za "bukova drva". Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.