Otkriven uzrok požara na obiteljskom hotelu u Otočcu

24.01.2019. 18:44:11

Kvar na električnim instalacijama uzrok je požara u hotelu ''Mirni kutak'' u Otočcu, u srijedu navečer.
Izvršenim očevidom policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske i Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u hotelu u Otočcu, utvrđeno je da je do požara došlo zbog kvara na električnim instalacijama. Tridesetak gostiju iz Koreje koji su u vrijeme požara bili u obiteljskom hotelu ''Mirni kutak'', zahvaljujući pribranosti osoblja evakuirano je u posljednji trenutak. ''Naglo se to počelo širiti sve više i više, sve dalje i dalje. Cijela zadnja strana hotela krovišta je izgorjela i onda je krenulo dolje na sobe'', rekao je Domagoj Tomić, zet vlasnika hotela. Cijelu noć požar je gasilo tridesetak vatrogasaca s deset vozila. Materijalna šteta je velika. ''Možemo reći da nema otvorenog plamena ono najgore je prošlo, ali materijalna šteta je velika i veliki udarac za gospodarstvenika'', kazao je sinoć nakon gašenja požara vatrogasac Hrvoje Ostović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.