Otkriven vlasnik kombija koji danima vozi prikolicu s raketom

18.01.2019. 11:43:23

Kaže kako su mu policajci, kada su ga zaustavili, rekli da ga je do sada prijavilo već oko dvadeset građana

Raketa, prikolica i kombi-vozilo obojani su u prepoznatljivu vojnu maslinasto-zelenu boju, iako ni prikolica ni kombi nemaju vojne registarske oznake. Neobičan prizor zabilježen je na brojnim lokacijama u gradu, prvi puta je snimljen još prije šest dana, a posljednji puta jučer na Vukovarskoj, u središtu grada.

'Mislim da je to dobra marketinška priča'

Kako piše Jutarnji list, trenutno najpopularnije vozilo u zemlji nalazi se u Svetoj Nedjelji u zavodu Centra za vozila Hrvatske, a ono pripada Želimiru Matiću, 46-godišnjem inženjeru elektrotehnike koji je u njega uložio oko dvadeset tisuća kuna. "Mislim da je to dobra marketinška priča. Sada, kada svi u novinama objave sliku te rakete, sigurno će netko poželjeti staviti svoju reklamu na nju. Nemam tvrtku, nemam trenutno nikakav ugovor ni s jednim poduzećem, ali će se sigurno nakon ovog sveganetko javiti", kazao je Matić za Jutarnji list. Kaže kako su mu policajci, kada su ga zaustavili, rekli da ga je do sada prijavilo već oko dvadeset građana koji su se osjetili uznemireno zbog "raketnog sustava" na ulicama grada. Matić se građanima ispričao te kazao kako mu nije bila namjera nekog uznemiriti.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.