OVA SLIKA NAJBOLJE OPISUJE RAZMJERE KATASTROFE: Požar u Split vidi se iz svemira

18.07.2017. 11:05:33

Požari koji su u ponedjeljak poharali Dalmaciju i Crnu Goru prouzročili su toliko stogove dima da ih je bilo moguće vidjeti iz svemira. NASA je objavila fotografije satelita Aqua koji je uslikao zastrašujuć prizor koji prikazuje stravične razmjere požara na istočnoj obali Jadranskog mora.
foto: NASA/Goddard Space Flight Center Scientific Visualization Studio
Još jedna besana noć u Splitu i okolici dok je na požarištima u Srinjinama, Žrnovnici, Podstrani, Strožancu i Splitu veliki broj gasitelja, ukupno 21 vatrogasna postrojba sa 384 gasitelja i 102 vozila, doznaje Hina u utorak rano ujutro od Županijskog vatrogasno-operativnog centra Split. Osim brojnih vatrogasaca, sezonaca, vojnika i građana pomahnitalu vatru u Splitu i okolici od sinoć gase i pripadnici navijačke skupine Torcida, kojima bi se danas trebali pridružiti navijači iz Zagreba, Rijeke i Osijeka.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.