Ovakvo što još niste vidjeli na Facebook-stranici Vlade!

17.07.2013. 19:38:21

17.7.2013

"Očekujte neočekivano: Uz Europsku karticu zdravstvenog osiguranja štedite novac u slučaju nezgode na području Europske unije", stoji u poruci Vlade RH koju je objavila na službenom Facebook-profilu, no nešto je drukčija nego sadržaji koje je dosad objavljivala. Uz poruku je priložen spot u kojem golišavom muškarcu koji uživa na moru i u suncu sasvim neočekivano nastrada njegova "muškost".

Naime, reklama je to za europsku karticu zdravstvenog osiguranja u kojoj se na ne tako uobičajen način prikazuje zašto ju je potrebno imati. – Jedina nezgoda je kaj uopće živim u Hrvatskoj – komentirala je jedna sugrađanka Vladinu objavu, a druga je napisala: – Vrlo primjeren Video za EHI Card. Ljudi moji, da li ste vi normalni. Hvala Bogu da sam otišla iz te lude države. Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.