Panenić se preko Facebooka oprostio s Mostom: ‘Zbogom, Most…’

27.06.2019. 10:02:15

IDE U UTRKU Bivši ministar gospodarstva i saborski zastupnik Tomislav Panenić otišao je iz Mosta. Jučer je na N1 televiziji objavio da ide u predsjedničku utrku, ali ga Most ne podržava, pa se moraju rastati. Nikola Grmoja njegov je potez nazvao neviđenim te je Panenić isključen iz Kluba te stranke. “Ta kandidatura njegova je samoinicijativna odluka. To je neviđeno i neprihvatljivo, kao što bi takvo nešto bilo neprihvatljivo i svakoj drugoj opciji na političkoj sceni”, rekao je Grmoja. Panenić je, rekao je Grmoja, to učinio prije nego što su politička tijela stranke uopće raspravila kako sudjelovati na predstojećim predsjedničkim izborima te razmotrili kandidate koji bi došli u obzir i iza kojih bi Most stao. Danas se Panenić na Facebooku pozdravio s Mostom. “[ ZBOGOM, MOST… ] Nakon nešto više od četiri godine zajedničkog rada s ljudima u Mostu, došlo je vrijeme da se pozdravimo. Kada ne bih rekao da je bilo sjajnih trenutaka u kojima sam se našao i sjajnih ljudi s kojima sam radio, bilo bi to krajnje nekorektno s moje strane. I zato svim tim ljudima poručujem – HVALA! Bilo je i teških trenutaka koje ostaju kao neprocjenjivo iskustvo za budućnost i meni i Mostu. Što je bilo, bilo je. Odluka je da svako ide na svoju stranu. Želim Mostu puno uspjeha u daljnjem radu i što manje rastanaka! Sada idem, puno je još posla danas… i u budućnosti…”, napisao je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.