Pavković:: Ni Srbi nas nisu nazivali „teroristima“, a naziva nas propali i „prolupali“ bivši ministar!

27.10.2017. 09:09:31

Mladen Pavković: Sramota. Ni Srbi nas nisu nazivali „teroristima“, a naziva nas propali i „prolupali“ bivši ministar! Jeste li znali da su hrvatski branitelji – teroristi? Vjerojatno pretpostavljate da je to za njih rekao netko sa srbijanske strane, ali grdno se varate. U tv- emisiji „“Dogmatica“ (Z1) to je u četvrtak, 26. listopada 2017. u razgovoru s voditeljem izjavio nitko drugi nego bivši ministar branitelja Predrag Matić – Fred! Taj politički kameleon, nesposobni ministar uz ostalo je rekao da su za njega hrvatski branitelji teroristi od onoga dana kad su u vrijeme prosvjeda, kakav se ne pamti, baš protiv njegova rada, na cesti , u Savskoj ulici u Zagrebu prijetili s plinskim bocama. To je bilo 28. svibnja 2015., a prosvjed je trajao do kraja travnja 2016. Nekolicina branitelja, da podsjetimo, koji više nisu mogli trpjeti sve što se događa oko ove populacije, samoinicijativno, bez ikakvog dogovara, postavili su na cestu dvije plinske boce, koje je policija vrlo brzo uklonila. Nitko za njih tada nije rekao da su teroristi, niti su suđeni kao takvi. To bi isto tako bilo da za sve političare ala Matić kažemo da su lopovi, prevaranti, profiteri, ništ koristi ili izdajnici, samo zbog jednog ili dvojice među njima. Dakle, tko je taj Matić da hrvatske branitelje naziva teroristima, tko je taj Matić da za sve one koji su 555 dana prosvjedovali ispod prozora njegova ureda u koji je svakodnevno navraćao okružen s desetak policajaca, naziva takvim imenom, kakvim su primjerice Amerikanci nazivali Osamu bin Ladena? Možete li uopće zamisliti da netko za američke ili izraelske ratne veterane samo spomene nešto takvoga, i to bez ikakvih posljedica? Teroristima nas u vrijeme Domovinskoga rata nisu nazivali ni Srbi koji su bili agresori, a kamoli da to za ljude koji su istinski branili i obranili hrvatsku državu kaže jedan propali ministar, čija je zadaća bila da i u miru vodi državni braniteljski resor, i da zato prima veliku novčanu naknadu. Matić je dosad rekao puno gluposti i bedastoća, napisao i knjigu laži, kako ju je ocijenio bivši posljednji zapovjednik obrane Grada Vukovara Branko Borković –Mladi jastreb, ali nazvati branitelje teroristima, samo zbog toga što se ne slažu s njegovom sramnom politikom, više je nego gnjusni čin. Možda bi na to trebalo reagirati i Državno odvjetništvo RH, ili će ponovno sve proći kao voda ispod savskog mosta. Naime, i za mnogo manje i nedokazane uvrede i klevete DORH pokreće istrage, pa zbog čega ne bi i zbog toga! A Matića podsjećamo da su teroristi na državu Hrvatsku bili oni koji su je napadali i da ne dozvoljavamo da ovakvi koji su se u vrijeme rata navodno sakrivali po podrumima blate najzaslužnije za stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, među koje on i njemu slični sigurno ne pripadaju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.