Penava demantirao da napušta Domovinski pokret

09.01.2021. 09:25:00

“U zadnje vrijeme često u novinama doznam ponešto o sebi što ni sam nisam znao”, istaknuo je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava demantiravši špekulacije da napušta Klub zastupnika Domovinskog pokreta o čemu je nagađao Večernji list.

Naime, nakon što su Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto napustili Klub zastupnika Domovinskog pokreta, mediji su počeli nagađati kako bi idući mogao biti Penava. 

Poruku Ivana Penave prenosimo u cijelosti:

U zadnje vrijeme često u novinama doznam ponešto o sebi što ni sam nisam znao. Kod mene nema nikakvih novosti ni promjena, sve je po starom, a vidim da je tako i kod različitih dušebrižnika.
Živio senzacionalizam!”, poručio je kratko i jasno vukovarski gradonačelnik.


Nakon što su Vrkljan i Vidović Krišto izašli, Škoro je za Večernji list kazao: “Nema tu nikakva straha. Nećete vjerovati, ali ovaj je odlazak ojačao naš saborski klub. Nisu svi političari licemjeri, prevrtljivci ili, kako se to kod nas kaže, žetončići. Ima ih i čestitih i potpuno predanih svome poslanju. Duboko sam uvjeren, kao i ostalih devet članova Kluba, da je politika istinsko služenje dobru”.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: SV/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.