Penava: U drugom krugu očekujem pobjedu

18.05.2021. 17:02:00

Kandidat za vukovarskog gradonačelnika Ivan Penava obišao je izložbu fotografija mladih vukovarskih umjetnika s motivima grada postavljenih na autobusnim stajalištima. Tom prigodom zahvalio je biračima na podršci i poručio da u drugom krugu lokalnih izbora očekuje pobjedu. 

Prema njegovim riječima, građani su rezultatom u prvom krugu pokazali da su zadovoljni u kojem se smjeru razvija Vukovar. 

– Kao i prethodna dva mandata, odnosno u proteklih 7 godina, kada su mi ljudi davali potporu i povjerenje, tako je protekao i ovaj prvi krug. Vidjeli ste da mi je falilo samo 6 posto za završiti priču i to kada nas je bilo ukupno pet kandidata. Naravno da u ovom srazu kad nas je dvoje, to je neupitno, poručio je Penava.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Narod.hr/ Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.