Perković progovorio! Evo koja je sve imena otkrio...

08.03.2014. 20:52:49

1_233405

Vjerojatno je zasad nekima nejasno kakve su uloge imali, no Perković je spomenuo ova imena.

Po zahtjevu rodbine pokojnika, jedan od najzaštićenijih udbaša u Hrvatskoj Zdravko Mustač unatoč odlukama žalbenog vijeća po nalogu Vrhovnog suda mora biti izručen Njemačkoj. Naime, hrvatski mediji su se bazirali na samo jedan slučaj nazvavši ga Lex Perković, no nije samo Perković u pitanju, te je ''Lexova'' mnogo.

Josip Perković je ipak progovorio o ulogama Mike Špiljaka, sina mu Vanje Špiljaka, Zdravka Mustača i ljudima povezanima sa INA-om, kako doznaje udarno.com iz izvora njemačke istrage.

Vjerojatno je zasad nekima nejasno kakve su uloge imali, no Perković je spomenuo ova imena: Vesnu Pusić, Radimira Čačića, pokojnog Željka Malnara, Ninoslava Pavića, Gorana Štroka, Slavka Linića i Slavicu Radić Ecclestone, donosi udarno.com. Dok ne rasvijetli ergelu udbaških krvnika Njemačka neće odustati ni po cijenu najnižih ucjena hrvatskih političara. Njemačkim pravosudnim organima osobni neprijatelji postali su svi koji su štitili Josipa Perkovića.

Svoje stavove o društvenoj situaciji u kojoj se nalazi Hrvatska, udarno.com-u je iznio pravaš Denis Šešelj koji se bavi tematikom UDBINIH zločina: "Stanje u državi je u prijelomnom trenutku. Osjeća se ''devedeseta". Kao da riješavamo neke zaostale odnose u obitelji. Svađa se raspirila. Podijelili smo se. Po meni, oni koji su doveli do ovog stanja sada se ''pregrupiraju", stvaraju nove ćelije kroz koje bi održali stanje kakvo je bilo do sada s ciljem da narod još jedan put ''zavrte" u smjeru svog interesa. U svemu tome su jako bitni mediji koji prešućuju ili čak lažno prikazuju ''političke face" koje bi trebale bit izložene narodu na svim idućim izborima. Upravo zbog medijskog favoriziranja možemo reći da su neanoimni pojedinci proizišli iz udbaških ''kužina" koje vrlo dobro osmišljavaju nove ešalone. Dok ja i slični meni raskrinkamo jednu kariku oni montiraju još pet sličnih. Uz nedostatke koje nosi neimaština tj. slaba financijska situacija postoji i pozitivni učinak besparice. Novac im je vrlo bitan da bi vrtili i dalje. Ukoliko glasamo za jedne i druge bojim se da je to sve isto. Dapače, čak mislim da bi HDZ mogao bit' i neka promjena a Savez teško. Ne daj Bože da netko misli da favoriziram HDZ ali realno kažem. I lideri HDZ-a i Saveza vuku korijene od onih koji su pljačkali i pretvarali društveno u svoje osobno. U oba dvije grupacije imam prijatelje ili bolje reć poznanike ali po njihovu nesreću moram reći pravaški. Ako hoćete pojedinačno da ih seciram ne bi bio problem, ali uistinu ne vidim nikakvu potrebu. S tim da moram napomenuti da i jednoj i drugoj grupaciji postoje ljudi koji su po meni zalutali al to je već njihov problem", tvrdi Šešelj, donosi udarno.com.

  • Autor: A.P.
  • Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.