PERO KOVAČEVIĆ: PERNAR OSNIVA NOVU STRANKU ZBOG NOVCA ZA STRANKE KOJE SU UŠLE U SABOR

14.10.2016. 19:52:24

UZALUD VAM TRUD "SVIRAČI" Vodeći ljudi Živog zida pokušali su u manje od mjesec dana tri puta osnovati stranku ne bi li spriječili da njihovi stranački oponenti preuzmu vodenje Živog zida, a s tim i stranačku blagajnu. Ivan Vilibor Sinčića nije uspio zaštititi oko milijun kuna glava rine, koliko bi zastupnici trebali dobiti godišnje iz proračuna za svoj politički angažman. Na današnjoj konstituirajućuj sjednici Hrvatskog sabora Ivan Vilibor Sinčić i novopečeni zastupnici Živog zida neće se moći prijaviti pod imenom nove stranke koju su osnovali prošle nedjelje. Na čije su čelo instalirali studenta i osobu od svog povjerenja. Naime, Minista rstvo uprave još razmatra zahtjev za osnivanje nove stranke Jedina opcija koju bi umjesto trojca Živog zida protiv kojih se vodi istraga trebao voditi student Lovre Crvelin. Mora se priznati, dečki su se zdušno trudili,a kako i ne bi kad je lovica u pitanju. Pero Kovačević

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.