PIJANI POLICAJAC SLUŽBENIM VOZILOM SLETIO S CESTE: Udario u drvo i teško se ozlijedio u blizu granice s BiH

11.01.2022. 15:21:00

Bila je ovo burna noć za jednog policajca koji se na dužnosti napio pa službenim vozilom udario u drvo i teško se ozlijedio u mjestu Staro Selo Topusko blizu granice s BiH.

Sisačko-moslavačka policija u utorak je podijelila detaljnu vijest o svome kolegi kojeg su na mjestu nesreće zatekli pod utjecajem alkohola od 1,46 promila.

“Do nesreće je došlo kada je službenim policijskim vozilom, a kojeg ima na zaduženju zbog vrste poslova koje obavlja, pod utjecajem alkohola od 1,46 promila, van službe upravljao policijski službenik Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

On je uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, kotačima zahvatio zemljanu bankinu gdje je na rubni kamen probušio pneumatik. Potom se vozilom vratio na kolnik gdje je u zavoju sletio s kolnika i udario u stablo.

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj bolnici gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja protiv policijskog službenika će se podnijeti prijave, dok će nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, a zbog povrede službene dužnosti”, otkriva danas sisačka policija.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Matija Habljak/PIXSELL/ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.