Pirotehničari u zahtjevima sve odlučniji iako im prijete otkazima

29.06.2013. 00:35:16

Zbog proslave ulaska u EU na glavnom trgu, najavili su kako tijekom vikenda ondje neće dolaziti kao do sada no podršku će im u podne dati udruge branitelja. Isto ovih dana čine i Zagrepčani donoseći im im hranu i piće.

Nakon što ni treći dan prosvjeda pirotehničara nije rezultirao plodom i potpisivanjem novog kolektivnog ugovora, njih dvjestotinjak noć provodi u šatorima na Trgu Franje Tuđmana. Štrajkaši iz 27 od 36 tvrtki koje se bave razminiranjem kazali su da im poslodavci već prijete otkazima no da ih to neće pokolebati. Istaknuli su kako traže povećanje plaće što im poslodavci okupljeni u Hrvatsku udrugu poslodavaca ne žele dati. Zbog proslave ulaska u EU na glavnom trgu, najavili su kako tijekom vikenda ondje neće dolaziti kao do sada no podršku će im u podne dati udruge branitelja. Isto ovih dana čine i Zagrepčani donoseći im im hranu i piće. Pirotehničari u zahtjevima sve odlučniji iako im prijete otkazima Pirotehničari u zahtjevima sve odlučniji iako im prijete otkazima Pirotehničari u zahtjevima sve odlučniji iako im prijete otkazima Pirotehničari u zahtjevima sve odlučniji iako im prijete otkazima Pirotehničari u zahtjevima sve odlučniji iako im prijete otkazima Pirotehničari u zahtjevima sve odlučniji iako im prijete otkazima Izvornu vijest možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.