Pismo Aleksandru Stankoviću voditelju emisije Nedjeljom u Dva

23.11.2014. 19:49:09

Štovane Hrvatice i Hrvati, Braćo i sestre Hrvatski branitelji i braniteljice dužnost mi je kao rvatskom branitelju i jednom od organizatora i suorganizatora braniteljskih prosvjeda regirati i odgovoriti na pitanje voditelja emisije nedeljom u dva gospodina Aleksandra Stankovića upućeno gostu Hrvatskom branitelju gospodinu Josipu Klemmu koje glasi. Parafraziram: „ Zašto Hrvatski branitelji nisu nikada prosvjedovali radi stanja u društvu, zašto Hrvatski branitelji nisu prosvjedovali protiv Sanadera, Zašto nismo prosvjedovali protiv pljačke privatizacije i propadanja Hrvatskih firmi i Hrvatskog gospodarstva“ Gospodine Stankoviću, Apelirajući na Vaš profesionalizam kao novinara tražim da pustite slijedeća dva priloga u kojem se pokazuje i dokazuje kako sam osobno uz svoje suborce od prvih dana braniteljskih pokretanja prosvjeda zastupao i govorio upravo o tome kako i tko pljačka, obezvrijeđuje i uništava Hrvatsko gospodarstvo i državu uopće. Uvijek sam u svojim govorima i obraćanju prosvjednicima kao i moji prijatelji i suradnici imenovao tko su ti počinitelji i neprijatelji Hrvatskog naroda, gospodarstva, povijesti, tradicije kulture, jezika i pisma. Svega onoga što pritišće Hrvatski narod i državu. Uvijek sam to činio i činim pod svojim punim imenom i prezimenom. Nažalost moj suborac , hrvatski branitelj gospodin Klem nije Vam mogao, ili nije stigao odgovoriti. Naime, osobno se držim prozvanim, držim Vaše pitanje ili bolje rečeno konstataciju kako Hrvatski Branitelji ne dižu glas za Hrvatski narod i protiv pljačke iznošenjem nesitine ,medijskom manipulacojom hrvatskom javnošću i uvredom za nas Hrvatske branitelje, stoga od Vas u duhu profesionalizma tražim da pročitate javno u svojoj slijedećoj emisji ovo moje priopćenje kao i da pustite ova dva priloga koja dokazuju suprotno od Vaših izjava, zaključaka ali i daju odgovor na Vaše pitanje koje ste uputili Vašem gostu. Video prilog kao dokaz: Nadam se da ćete postupiti profesionalno, novinarski korektno te objaviti ovo moje prioćenje i video priloge koje Vam šalje u privitku...činjenica i istine radi koju javnsot ima pravo znati. „ U Mislima Domovina, U Srcu Odansot, U Desnici Snaga“ Mario Maks Slaviček Hrvatski Branitelj

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.