Pismo Anti Gotovini

15.12.2014. 18:24:00

Dragi Ante,

pišem ti ovo pismo uznemiren zadnjim događajima u našoj kampanjiranoj Hrvatskoj.  Odkad si se ti uslika s Kolindom ne mogu opstat od ljudi koji objašnjavaju da ti pojma nemaš šta si uradija.  Zato te molim ko hrvatskog Boga da se ovih dana, ako ikako mogneš, uslikaš sa svim kandidatima u predsjedničkoj kampanji.  Vjerojatno si čuo da ih ima četvero. Tri muška i jedna dama. Oni su ti sada svi nekako uzbuđeni, a slika s tobom je znak velikog dostojanstva. Ti pojma nemaš koliko sada do tebe drže. Čak i oni koji su imali gotove govore oko TVOG predviđenog boravka u nekom zatvoru.  Bilo bi jako lipo od tebe da se poslikaš sa svima. Onako kako ti to inače radiš sa svakim običnim Hrvatom, osmijeh od uha do uha i ponosno.  Možda i sadašnji predsjednik bude jako ponosan da ima konačno javnu sliku s prihvatljivm čovikom.  Milanu će to dignut ugled u Imotskom, a ovaj mali će to pričat svojim unucima kad nastane ledeno doba i zime postanu duge i hladne.

Budući među kandidatima ima običnih i neobičnih Hrvata, ali i običnih "skorojugoslavena" molim te da pripaziš na svoje riči i da nakon slikanja ništa ne govoriš jer slika kaže više od tisuću riči.

Zašto te molim da to napraviš? Tebi ne će bit nikakva muka, a ovim kandidatima, s kojima se još nisi usliakva, će to bit glavni zgoditak na lutriji jer su sad svi nekako pomalo ljubomorni na gospođu Kolindu. Ako se ne poslikaš s ovim drugim kandidatima onda će normalnim ljudima njihovi promotori ispit pamet tumačeći im da ti pojma nemaš tko je Kolinda, a meni se nikako ne da povirovat da si ti tako naivan kako neki tvrde. Zato te molim, prigrmi i ovu oluju taštine, glupetanja i beskorisnosti, poslikaj se i s ovima da ne crknu od muke, a njihovim vjernim sljedbenicima daj prigodu da nekoliko dana budu u pravu.

Uostalom uskoro je i Božić pa je lipo da ljudima nešto daruješ jer očito nikad im dosta, slobodu oni ne cijene ko sliku svoga Boga s nekim za koga tvrde da im je svetinja. 

Sritan ti Božić, tebi dici i supruzi.pp Lip pozdrav, mirno more, debele tune i kakvu zavitrinu di nema kampanje. To ti želi tvoj obični štovatelj hrvatskog generala Vinko Vukadin Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.