PISMO DRAGOVOLJCA: U državu za koju sam se borio nisam dobro došao, dok oni koji su je rušili jesu

18.08.2013. 08:27:15

Krenuo sam u Domovinski rat srcem i puškom sa namjerom da obranim svoje svetinje. Igrom slučaja rođen sam u BiH, ali sam Hrvatsku od malih nogu smatrao svojom i to je bila moja zvijezda vodilja, kako u miru tako i u ratu. Prošao sam puno toga na ratištima Lijepe naše i BiH, a iz rata sam hvala Bogu izašao bez ozljeda. Za svoj rat u Hrvatskoj nisam dobio ništa, sem nekoliko priznanja i dva odličja. Nisam ni tražio ništa, ratovanje sam shvatio kao svoju dužnost. Da opet zarati isto bih uradio kao i prije dvadesetak godina. Nažalost danas su u Hrvatskoj na vlasti stari komunisti i Srbi koji su sve ove godine neovisnosti žalili za bivšom državom, a otkako su stigli na vlast sve čine da omalovaže naše svetinje i naš Domovinski rat. Prodali su dušu vragu, a oni koji su stvorili i obranili državu kojom oni sada vladaju postaju građani drugog reda. Da mi je netko prije dvadeset godina u rovu negdje u Lici rekao da ću danas biti nepoželjan u Hrvatskoj bez razmišljanja bi ga ubio iz automatske puške. Tada sam trebao Hrvatskoj, i nikoga nije bilo brige što sam Hercegovac. Tada su Milanovići, Ostojići, Jovanovići i ostali slični njima bili u svojim rupama i vjerojatno u dubini sebe navijali za agresore. Danas su ti agresori dobro došli u državu koju su rušili, dok sam ja i tko zna koliko mojih suboraca postali nepoželjni. Danas mene neka dama sa naočalima u odori policije vraća sa graničnog prijelaza, a kada sam ja krvario za Hrvatsku bila je u pelenama. Danas Hrvatska daje putovnicu glumcu koji mrzi sve što je Hrvatsko, a taj isti se svima nama domoljubima u lice smije sa svojih glupih reklama. Danas u Hrvatskoj vladaju komunisti koji su oduvijek bili protiv neovisne Hrvatske i čiji su očevi proganjali naše očeve zbog domoljublja i hrvatstva. Danas je u Hrvatskoj moderno biti sve ono što se kosi sa načelima naše katoličke crkve, tako da su ulice i trgovi gradova Lijepe naše postali svratišta pedera. Plači voljena zemljo natopljena krvlju i suzama heroja i domoljuba. HERCEGOVINA.info Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.