Pitanje za ministra Ostojića: Tko je Zlatan Huskić i što je radio na prosvjedu branitelja

12.06.2015. 15:56:02

Tkoje Zlatan Huskić  i što je radio 28. i  29. svibnja 2015. na Markovom trgu, u ogradenom i od interventne policije nadziranom prostoru. Kako se, kao strani državljanin, mogao zateći pred crkvom sv. Marka ako policija nije dopuštala prolaz ni stanarima koji žive na tom području.
Kako se mogao nesmetano naći u prostoru između prosvjednika i policije ako ta ista policija nije propuštala vjernike da u uobičajeno vrijeme idu na misu u crkvu. Pitanje za ministra Ostojića i Ravnateljstvo policije tko mu je to dozvolio. Je li riječ o provokataroru i “agentu strane sile”. Ili, možda, Ostojićevom špijunu. Dio javnosti misli da ga je upravo netko iz hrvatskog MUP-a instruirao Huskića i poslao ga na Markov trg da provocira hrvatske branitelje stvarajući kaotičnu atmosferu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.