Plakat na ulazu u Šibenik: Biti Srbin u Hrvatskoj je ‘100 puta bolje nego Hrvat’…

05.05.2019. 09:43:02

Šef SDSS-a, notorni Milorad Pupovac inače je žestoko komentirao slučaj iz Splita, gdje su plakati njegove stranke išarani nekakvim simbolima te je ljutito rekao da će traktorima ići i u Brisel a u Hrvatkoj da neće traktori ići u onom pravcu kao nekad, već u obrnutom smjeru “prema Zagrebu”… Rekao je kako su SDSS-ovi plakati i poruke usmjereni protiv straha, za slobodu i oslobođenje društva od mržnje, a dodao je i kako se zbog svega policiji neće obraćati jer mu je dosta podsjećati ih što im je posao. Toliko je u njemu kipjelo da je počeo spominjati nove smjerove vožnje traktora, valjda pri tom misleći na traktore kojima su srbi išli u koloni iz Knina u vrijeme VRA OLUJA, iako su svi mogli ostati u Kninu, na što ih je i pozivala hrvatska vlast i pri tom im svima garantirala sigurnost. Međutim su vlasti tzv Sao krajine sve te ljude uspaničarili do te mjere raznim dezinformacijama, da su jadni ljudi bježali na traktorima, osuđeni na to da ih njihovi gaze tenkovima u koloni, jer su im smetali na putu, za što postoje broji dokazi i video materijali. Evo samo jedan od tih videa u kojima su srpski agresori bježeći tenkovima, gazili svoj narod.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.