Plenković i Penava dogovorili sjednicu Vlade u Vukovaru uoči Dana sjećanja

08.11.2016. 18:35:28

Bit će to prva sjednica Vlade Republike Hrvatske u mandatu predsjednika Andreja Plenkovića izvan Zagreba, priopćeno je Službe za odnose s javnošću Vlade RH Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u utorak u Banskim dvorima vukovarskog gradonačelnika Ivana Penavu, s kojim je dogovorio održavanje Vladine sjednice 17. studenoga u Vukovaru, uoči obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine. Bit će to prva sjednica Vlade Republike Hrvatske u mandatu predsjednika Andreja Plenkovića izvan Zagreba, priopćeno je Službe za odnose s javnošću Vlade RH. Sjednica će biti radnog karaktera, a govorit će se i o pitanjima iz Vladinog djelokruga, koja se posebno odnose na Grad Vukovar.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.