Plenković prijeti? Ne isključuje mogućnost sankcija za članove koji će ići na prosvjed u Vukovar

12.10.2018. 16:57:19

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u petak je na novinarsko pitanje hoće li biti sankcija za članove stranke koji eventualno dođu u subotu na prosvjedni skup u Vukovaru odgovorio “vidjet ćemo”. “Vidjet ćemo”, kratko je odgovorio Plenković na novinarsko pitanje. Najave da će dio članova HVDRA-e ipak ići na prosvjed u Vukovar, unatoč odluci Glavnog odbora, prokomentirao riječima da je to pitanje za predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića. Novinari su ga, naime, pitali da komentira “raspad” u HVIDRA-i s obzirom na to da je nekoliko njezinih najvećih podružnica najavilo da će otići na prosvjedni skup u Vukovaru, a premijer je odgovorio – “To pitajte Đakića”. Plenković je odgovarao na novinarska pitanja nakon predstavljanja projekta OBZOR 2020 na Institutu Ruđer Bošković i tom prilikom istaknuo da Vlada jako puno izdvaja za znanost i znanstvenu infrastrukturu te da će, sukladno rastu gospodarstva i mogućnostima, dodatno financirati znano

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.