Plenković s Čovićem razgovarao o uhićenjima u Orašju

07.11.2016. 18:06:26

Hrvatski premijer Andrej Plenković sastao se u ponedjeljak u Banskim dvorima s hrvatskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Draganom Čovićem, a glavna je tema njihova razgovora bila aktualna politička situacija u kontekstu prošlotjednog uhićenja bivših pripadnika HVO-a u Orašju, priopćeno je iz hrvatske vlade. Kako se navodi u priopćenju, predsjednik vlade Plenković i član Predsjedništva BiH Čović razgovarali su i o suradnji između dviju zemalja, potpori Hrvatima u Bosni i Hercegovini te o euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine. Uz predsjednika Vlade, sastanku su nazočili i potpredsjednik vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar pravosuđa Ante Šprlje i predstojnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.