PLENKOVIĆU DO KADA ĆEŠ HRVATSKI NAROD I HRVATSKU DRŽAVU ZBOG SVOG OPSTANKA NA VLASTI MANJINCIMA PRODAVATI ???

23.04.2022. 15:42:00

Na samom početku ovog teksta moran reći i naglasiti kako protiv nacionalnih manjina u ovoj zemlji ništa nemam dapače !!!

Oni su sastavni dio većinskog hrvatskog naroda i sva prava ali i obveze za svih u ovoj zemlji moraju biti isti i tu priča završava !!!

Međutim, i te kako sam protiv Pupovca i njegovog SDSS-a odnosno protiv četnika koje on zastupa kao i one koji su u ovoj zemlji bili i ostali pobunjeni i koji su naš narod mučki ubijali i zemlju nam razarali !!!

Pupovčev SDSS odnosno njegovo SNV-vijeće preko 60 miliona kuna godišnje iz državnog proračuna za svoj rad i za svoje potrebe dobivaju a isključivo protiv svih nas i protiv ove naše Ljepotice rade pa se pitam; jel to vladino razbacivanje novcem poreznih obveznika normalno ???

Naravno da nije normalno kao što nije normalno da nam pripadnici agresorske vojske u Saboru i Vladi sjede kao i da po svim državnim i javnim službama rade što je doista bolesno ponašanje "naših" vladajućih !!!

I ove dane teške riječi po pitanju Jasenovca padaju još nam se drug Pupovac kao glavna poluga vlasti u ovoj zemlji obraća i on nama lekcije čita kao i to, tko je u Jasenovac dobro došao a tko nije što je i više nego jadno i ogavno !!!

Ne kažem da se u Jasenovcu zločini nisu dogodili i da je samo jedna žrtva puno je međutim, brojevi s kojima dotični licitiraju ono je što
mene osobno smeta jer su prenapuhani !!!

A posebno me smeta što nitko od njih pa ni "naši" vladajući ne spominju hrvatske žrtve koje su Titovi "osloboditelji" u Jasenovcu mučki poubijali i za odavanje počasti našim žrtvama nema državne komemoracije što je krajnje drsko, bešćutno i bezobrazno !!!

Zar su hrvatske žrtve manje vrijedne od ostalih žrtava i zar naše žrtve nisu zaslužile da se i njima vijenac i svijeće polože i da se napokon kaže od čije ruke su njihovi životi u Jasenovcu skončani obzirom, da svi jako dobro znamo kada je Jasenovac službeno s radom prestao i da počinitelje tih strašnih zločina javno prozovete kao što to za svoje žrtve javno iznosite ???

Upravo zbog tih vaših laži, muljanja i napuhanih brojeva vaših žrtava Andrija Artuković u sudnici je izjavio citiram; prekopajte Jasenovac pa će te vidjeti da tamo moja vojska počiva jer dugmad sa vojničkih košulja nisu zgnjilila i dobro je rekao !!!

A sada, kad sam sa ll.svj.ratom završila na drugi dio priče prelazim pa Krausu, Kajtaziju, Pupovcu, Habulinu, Plenkoviću i njihovim istomišljenicima par konkretnih pitanje postavljam a glase;

Tko je 90-tih u ovoj zemlji AGRESOR bio ???

Tko je naš narod mučki ubijao i ko uginulu stoku ih po raznim jamama zatrpavao kako nikada ne bi bili pronađeni a nažalost, još mnogi se pod nestali vode !!!

Tko je našu zemlju razarao i tko je zabranjene bojne otrove koristio i naše položaje tim granatama gađao od kojih se naši branitelji teško razboljevaju i mladi ovaj svijet napuštaju ???

Druže Pupovac, tko je 91 po razorenom VUKOVARU do zubi naoružan i s kokardom na glavi pjevao; Slobodane šalji nam salate bit će mesa klat će mo Hrvate a ta slika cijeli svijet je obišla ???

Zašto vi manjinci a pogotovo ti Pupovče uporno te 90-te prešućujete kao da četničke agresije na našu zemlju nije ni bilo ???

Ali, i te kako se našeg ČASNOG pozdrava ZA DOM SPREMNI lovite i upravo ga vi želite zabraniti i svim silama i raznim smicalicama se služite i trudite da u svom naumu i uspijete ali, uzalud vam trud svirači !!!

Pozdrav ZDS isključivo je naš ratni pozdrav iz ranih 90-tih kojim smo se služili dok smo našu zemlju od srbočetničke agresije branili i nema tog zakona ni kazni koji će ga zabraniti !!!

Jer, taj ČASNI pozdrav u hrvatskom narodu živi i opstaje a vi svoje strasti smirite i prestanite u ll.svj.ratu živjeti već i srbočetničku agresiju iz ranih 90-tih na umu imajte i prestanite Domovinski rat prešućivati i praviti se kao da ga nije ni bilo !!!

I za kraj svim protivnicima tog časnog pozdrava od Pupovca do Plenkovića poručujem; da ste nešto vrijedili i vi bi se u obranu svoje zemlje uključili pa bi nakon četničke "ljubavi" koju bi na svojoj koži osjetili i vi ostali ponosno ZDS uzvikivali u to budite sigurni !!!

I svi dobro zapamtite;

OVA NAŠA LJEPOTICA ISKLJUČIVO JE NA TEMELJIMA DOMOVINSKOG RATA NASTALA I KAO TAKVU JU CIJENITE ILI ODLAZITE A NA SVOJE UCJENE, KAZNE I ZABRANE ZABORAVITE !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Portala dnevnih novosti.

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.