PLJUSKA HRVATIMA, PLJESAK KAPETANU DRAGANU! Boro Rkman, hrvatski dožupan, aplauzom podržao ratnog zločinca!

29.03.2016. 22:29:21

Sveprisutni u beogradskom restoranu, uključujući i Rkmana, velikim su pljeskom podržali Đukića i kapetana Dragana, no nije sasvim jasno kako će Sisačko – moslavački dožupan to objasniti svojim sugrađanima. Zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije iz reda Srba Bogdan Rkman unatoč inkriminirajućoj prošlosti tijekom Domovinskog rata i dalje nezaustavlivo politički napreduje, a ako je suditi po posljednjim događajima, više nego ikad uživa u blagodatima dožupanske fotelje… Ove subote je u restoranu Hollywood u Beogradu održana 28. Kordunaška večer kojoj je prisustvovalo preko 700 Kordunaša i njihovih prijatelja. Tamo se našao i hrvatski dožupan Boro Rkman kojem je društvo pravio njegov kum Miodrag Linta, inače zamjenik predsjednika Odbora za dijasporu i Srbe u regiji pri Skupštini Srbije. Linta je u svom obraćanju, između ostalog, rekao da je bio u posjeti generalu Đukiću i kapetanu Draganu koji se “nepravedno” nalaze u splitskom zatvoru i pozvao prisutne da ih pozdrave velikim aplauzom. – I general Đukić i Dragan Vasiljković smatraju da se protiv njih vode montirani procesi, da su optužbe izmišljene i potpuno neutemeljene i da hrvatsko pravosuđe nema apsolutno nikakave dokaze ni protiv jednog od njih. Jedini cilj takvog postupanja taj što hrvatsko pravosuđe nastoji opravdati poznatu lažnu i besmislenu tezu da su Srbi bili zločinci u građanskom ratu, a Hrvati tobože žrtve, koje su vodile pravedan rat. Jasno je ko dan da hrvatsko pravosuđe i javnost hoće osuditi Kapetana Dragana prije svega iz razloga što je on bio simbol obrane krajiških Srba protiv agresije režima Franje Tuđmana i na taj način kolektivno optužiti i čitav krajiški narod – rekao je Linta nakon posjete Draganu Vasiljkoviću. Sveprisutni u beogradskom restoranu, uključujući i Rkmana, velikim su pljeskom podržali Đukića i kapetana Dragana, no nije sasvim jasno kako će Sisačko – moslavački dožupan to objasniti svojim sugrađanima. Vjerojatno nikako, jer se Boro Rkman do dana današnjeg nije ogradio od svega što je protiv Hrvata činio tijekom rata, a zbog čega je od Hrvatske nagrađen političkim usponom. Boro Rkman koji je ovih dana zapljeskao kapetanu Draganu, po tko zna koji put je ispljuskao hrvatske institucije koje u njegovom ratnom djelovanju ne vide nikakav problem. Boro Rkman bio je službeni suradnik SDB (Služba državne bezbjednosti), čovjek koji je zapovijedao snajperistima na Kordunu, koji je prepoznat kao perspektivan u SDB-i, koji je ratovao protiv Hrvatske kroz medij, koji se s nekolicinom četnika prvi našao na licu mjesta pogibije hrvatskog pilota Miroslava Perisa nad čijim su se tijelom ismijavali, koji je lagao da je novinar, a zapravo je vojno lice o čemu je naš portal već pisao. Obzirom da ništa od toga nije porekao jer su svi navodi o njemu dokumentirani, od Bore Rkmana bi sada bilo normalno očekivati objašnjenje aplauza podrške kapetanu Draganu. No, ako je suditi po dosadašnjem odnosu prema grijesima Bore Rkmana, objašnjenje neće tražiti nitko…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.