PO DRUGI PUT: Pernar, Sinčić i Palfi ne odustaju: Ponovno će probati osnovati stranku

09.10.2016. 14:38:17

Osnivački sastanak za novu stranku zakazan je za danas u prostorijama Živog zida u Petrinjskoj 73 u 17 sati. Ivan Sinčić, Ivan Pernar i Vladimira Palfi danas će probati drugi puta probati osnovati stranku koja bi naslijedila već postojeću stranku Živi zid koju su osnovali, javlja 24 sata. Navodno je sve povezano s policijskom istragom koja već traje jer su prijavljeni da su falsificiranim potpisima preuzeli vlast u Živom zidu. Njihovi protivnici pokušali su osnovati svoj Živi zid, no Ministarstvo uprave ih je odbilo i u obrazloženju navelo da smatra aktualno vodstvo legitimnim dok ne ne završe istrage. Zastupnici Sinčić, Pernar i Palfi su također pokušali osnovati svoju stranku "Živi zid Ivan Sinčić", a Ministarstvo uprave je i njih odbilo. Pernar: To je interna stvar Pernar i Sinčić nisu bili previše razgovorljivi za tu temu. Sinčić se nije javio, a Pernar nije htio razgovarati. - To nije javna informacija, to je interna stvar - rekao je Pernar i nije prihvatio argumente da su oni saborski zastupnici i da javno djeluju u političkom prostoru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.