Pogledajte godinu i pol staru bebu koja može 'preroniti' cijeli bazen!

02.07.2013. 09:20:56

Neustrašiva beba pliva sa licem u vodi, a okreće se na leđa samo kada ide uzeti zrak. Djevojčica bez ikakvih pomagala odlazi i u dublji dio bazena te čak i roni preko cijele dužine bez uzimanja zraka.

Na YouTubeu je u kratkom vremenu postala hit snimka koja prikazuje malenu Elizabeth, staru samo 16 mjeseci, kako pliva i roni u obiteljskom bazenu. Neustrašiva beba pliva sa licem u vodi, a okreće se na leđa samo kada ide uzeti zrak. Djevojčica bez ikakvih pomagala odlazi i u dublji dio bazena te čak i roni preko cijele dužine bez uzimanja zraka. Daily Mail piše da su na YouTubeu mnogi kritizirali snimku, jer strahuju da roditelji tjeraju Elizabeth na plivanje i kada ona to ne želi. Adam BC, koji snimku stavio na YouTube, je objasnio kako je on medicinski brat, a njegova supruga je šest godina radila kao spasilac. Oboje su izučili tehniku oživljavanja i sigurnosti u vodi. Objasnio je kako su djevojčicu trenirali izučeni instruktori koji djecu uče tehnike plivanja. - Ni u jednom trenutku ne tjeramo dijete da radi ono što ne želi - napisao je otac i dodao kako bi znali prepoznati kada bi se dijete ozlijedilo u bazenu ili kada bi nešto krenulo onako kako ne bi trebali. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.