Pogledajte kako je Pernarovo izbacivanje iz sabornice pokrenulo lavinu duhovitih fotomontaža

21.01.2017. 16:04:28

(FOTO) Pogledajte kako je Pernarovo izbacivanje iz sabornice pokrenulo lavinu duhovitih fotomontaža na društvenim mrežama Saborski zastupnici Ivan Pernar (Abeceda demokracije) i Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) jučer su izbačeni iz sabornice. Tijekom izlaganja Ivana Sinčića, Pernar je neprestano dobacivao Reineru iz klupe nezadovoljan što Reiner prekida Sinčićev govor o Tomislavu Karamarku. Reiner je potom Pernaru izrekao dvije opomene i zatražio da napusti sabornicu. Pernar je to odbio pa je sjednica prekinuta, a Pernara su nasilu iznijeli pripadnici Saborske straže. Nije trebalo dugo čekati da se na društvenim mrežama počnu širiti duhovite fotomontaže na račun Ivana Pernara. Pogledajte neke od njih u našoj fotogaleriji:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.