Snimka Plenkovića i Grmoje

16.01.2019. 20:07:30

Čujemo Grmoju kako viče "Gdje si ti bio, gdje si ti bio kao i anemični?", u tom trenutku vidimo Plenkovića kako kreće prema njemu

HRT je objavio snimku iz sabornice na kojoj se vidi trenutak u kojem premijer Plenković iznervirano ide prema Mostovom zastupniku Nikoli Grmoji. Iako je maloprije hladno rekao da je “samo htio pitati Grmoju na koga je mislio” kad je vikao “anemični, Plenković na snimci zaista ne izgleda kao premijer jedne države. U videu ga vidimo kako se energično zaletava prema Grmoji, a između dvojice političara skupi se gomila drugih zastupnika. [video width="660" height="372" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Napokon-se-pojavila-snimka-Plenkovića-kako-kreće-na-Grmoju-ovako.mp4"][/video]

‘Gdje si ti bio, gdje si ti bio kao i anemični?’

Sve je, dakle, počelo kad je Grmoja u raspravi upozorio da Vlada, a apostrofirao je premijera i ministricu vanjskih i europskih poslova Mariju Pejčinović Burić, svojim nedjelovanjem oko pregovora Srbije i Europske unije, zapravo, radi za srbijanske interese. U raspravi koja je uslijedila Plenković mu je poručio da je jadan, što je natjeralo Grmoju da još radikalizira svoje optužbe. Nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković pokušao smiriti obojicu, proglasio je deset minuta pauze. Kad se zastupnici počinju udaljavati, čujemo Grmoju kako viče “Gdje si ti bio, gdje si ti bio kao i anemični?”, u tom trenutku vidimo Plenkovića kako se zaletava, a između njega i Grmoje stoje Pupovac i Bulj. Ne čuje se što mu govori, ali ponavljamo – ne izgleda lijepo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.