POKRENUTA PETCIJA PODRŠKE GENERALU GLASNOVIĆU

27.09.2016. 19:40:17

Nakon što je na stranici CitizenGo anonimne osobe pokrenule peticiju kojom se traži opoziv  saborskog zastupnika Željka Glasnovića zbog njegove objave na Facebooku, na istoj je stranici u srijedu pokrenuta peticija za podršku generalu Glasnoviću. “General Glasnović je zbog svoje iskrenosti i domoljubne odanosti Hrvatskoj i hrvatskom narodu postao trn u oku komunističkim hajkašima koji bi ga željeli izbaciti iz Sabora. Lažno ga proglašavaju fašistom, nacistom i još obilje takvih kleveta. Iako se takvim peticijama ne može legalno izabranog zastupnika izbaciti iz Sabora jer njemu u prilog govore njegovi preferencijalni glasovi, hrvatski domoljubi ipak trebaju komunističkim huškačima pokazati koliku podršku ima taj hrabar čovjek koji je svoje domoljublje pokazao i u ratu i u miru. Podržimo našega generala, glas hrvatskog naroda!”, stoji u tekstu. Podršku generalu Glasnoviću možete dati OVDJE.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.