Policajcu ubojici određen istražni zatvor

13.06.2013. 14:58:36

Policajac koji je automatskom puškom, pred očima djece, rafalima ubio svoju bivšu suprugu i njezinog partnera priveden je u Županijsko državno odvjetništvo u Sisku. Nakon saslušanja kod županijskog državnog odvjetnika u Sisku osumnjičenik je doveden pred sutkinju istrage sisačkog Županijskog suda koja mu je odredila jednomjesečni istražni zatvor. Podsjetimo, u Graboštanima kraj Hrvatske Kostajnice dogodila se prava obiteljska tragedija. 40-godišnji policajac upucao je bivšu suprugu (39) i njezinog partnera (45) pred očima djece. Policija je uputila sućut obiteljima ubijenih. >>Ubojica iz Hrvatske Kostajnice ranije bio OSUĐEN zbog obiteljskog nasilja! Taj je zaposlenik Ravnateljstva policijen dvostruko ubojstvo počinio ilegalnom automatskom puškom, kad je na cesti presreo osobni automobil u kojem su bili njegova bivša supruga, njezin partner, njezine dvije kćeri, u dobi od osam i devet godina, te 45-godišnjakov 17-godišnji sin. Iz prtljažnika automobila izvadio je automatsku pušku i s 20-tak rafala ubio bivšu i njezinog partnera, djeca su srećom ostala neozlijeđena. Ravnateljstvo i MUP su izrazili sućut obiteljima ubijenih, no ostaje nejasno zašto taj evidentirani nasilnik, koji je višekratno prijetio smrću bivšoj supruzi, nije bio sankcioniran, a obitelj zaštićena na vrijeme. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE 13-6-2013- 14-46-32 13-6-2013- 14-47-11 13-6-2013- 14-47-58

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.