Policija danas napravila potjeru za Kelemincem, zbog puštanja pjesme!

17.02.2015. 20:47:38

Policija danas cijeli dan proganja Dražena Keleminca, predsjednika A-HSP-a. Povod je prošlogodišnja pjesma na slavlju partizano-četnika u Srbu “Evo zore, evo dana”. Nikome normalnom nije još jasno zašto Pupovac i bratja slave taj dernk etničkog čišćenja hrvatskih civila u Boričevcu. Nitko za taj zločin nije odgovarao, ali Keleminca zbog pjesme na derneku već od 7.00h žele uhititi. Izgleda da se radi o toliko lošem muzičkom ukusu, da su policajci zgranuti i moraju Keleminca odmah pokupiti sa ceste, možda bi mogli Keleminca odmah i u Haag smjestiti. Na drugoj strani slušamo četničke derneke u Borovom selu, Jagodnom, Glini, Vukovaru i te četnike nitko ne  odvodi u 7.00h u policiju. -Progone me kao divlju zvijer. Bivši teroristi rade u policiji, državnoj upravi, a ja kao hrvatski branitelj sam progonjen jer jedna pjesma im ne odgovara i to zamislite prije gotovo 8 mjeseci puštena na razglas. Koprivnička policija sada traži moj progon. Nije li to čudno? I to samo tjedan dan od kada smo htjeli kao stranka neke odgovore od koprivničke vlasti. -rekao je danas ekskluzivno za HOP.hr Dražen Keleminec. Danas se policija rastrčala po Zagrebu kao za ratnim zločincem, traži se živ Dražen Keleminec, zbog puštanja jedne pjesme, jer je to vjerojatno srušilo državnost ove države apsurda. O svemu je upoznat i HHO.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.