POLICIJA OBJAVILA Detalji stravičnog ubojstva na Savici: Izbo starijeg brata pa se bacio s balkona...

19.09.2020. 15:53:00

Policija je objavila detalje stravičnog zločina koji je šokirao mještane zagrebačke Savice. Muškarac starosti 42 godine je u stanu oštrim predmetom usmrtio 44-godišnjeg brata, a potom je 18. rujna počinio samoubojstvo skakanjem s visine. 

 Par sati nakon tragedije, zagrebački vatrogasci stigli su na mjesto zločina kako bi iz dvorišnog dijela zgrade izvukli tijelo muškarca. 

Policija je u subotu izvijestila kako nisu sigurni kad je 42-godišnjak ubio brata. Naime, postoji mogućnost da ga je ubio dan ili dva ranije da bi se u petak bacio s balkona i tako počinio samoubojstvo.

 

"Između 16. i 18. rujna, od 7 do 15 sati na Trnju u Ulici Vladimira Ruždjaka, 42-godišnjak je u stanu oštrim predmetom usmrtio 44-godišnjaka, a nakon čega je 18. rujna počinio samoubojstvo skakanjem s visine. Tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je uz stručnu pomoć ekipe za očevide obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika", izvijestili su iz zagrebačke policije.

Podsjetimo, isti muškarac koji je u petak ubio brata, u veljači 2014. godine nožem je u stanu ubio majku. 

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: lš/24sata/Višnja Kragić Mahmutović/Željko Lukunić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.