Policija odvela splitskog ugostitelja koji je razočaran prijetio da će se raznijeti….VIDEO…

07.04.2018. 19:22:18

Dva sata trajala je kriza u Splitu. Splitski ugostitelj prijetio je da će se raznijeti. Policija je dojavu zaprimila iza 15 sati. Nazvao ih je Ante Čulić i rekao da će se raznijeti. Navodno je Čulić Indexu kazao da je minirao sebe i kafić. INDEXOV reporter razgovarao je sa splitskim ugostiteljem koji je prijetio da će se raznijeti u svom objektu na plaži Firule. Javio se na telefon nakon što je nazvao policiju. “U kafiću sam. Zatvorio sam se. Minirao sam sebe i objekt. Stat ću unutra dok se ne maknu ovi kriminalci i ne sruši njihov štekat. Imam rješenje Visokog upravnog suda u Zagrebu s kojim mogu obrisat guzicu. Oni i dalje rade na mom štekatu, ne jebu pet posto nikoga. Tri godine borim se s kriminalcima iz Ministarstva pomorstva, gdje su me doslovno svi izigrali s pričama da će se to riješiti, potegao sam očajnički čin i napravio ovo”, kaže Indexu Ante Čulić, vlasnik Plave lagune. Tvrdi da je dobio rješenje suda da je štekat njegov, a onda mu je pod čudnim okolnostima izgorio Golf. Nešto iza 17 sati, policija ga je odvela i započela pregled prostora.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.