Policija završila očevid: Požar automobila u kojem je otkriveno izgorjelo tijelo izazvan je otvorenim plamenom

13.11.2020. 12:14:00

U Gornjem Koncovčaku, uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba, obavljen je očevid na lokaciji izbijanja požara Toyote Yaris, čakovečkih registarskih oznaka, a u kojoj je nakon što je ugašen požar, pronađeno mrtvo tijelo nepoznate osobe.

Policija je očevidom utvrdila kako je požar izbio u unutrašnjosti automobila djelovanjem otvorenog plamena nepoznatog izvora, kojom prilikom su na automobilu izgorjeli svi gorivi dijelovi. U požaru je pronađeno tijelo izgorjelo do neprepoznatljivosti te je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija.

Mrtvo tijelo je pronađeno na stražnjem sjedištu vozila Toyota Yaris, vlasnika rođenog 1943. godine s područja Međimurske županije.

Pronađeno mrtvo tijelo u izgorjelom automobilu u Međimurju

Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Izvor: Tportal

Izvorni autor: B.R./Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.