POMAHNITALI MUŠKARAC ELEKTRIČNOM PILOM NAPAO SUPRUGU

24.12.2018. 13:53:41

POMAHNITALI MUŠKARAC ELEKTRIČNOM PILOM NAPAO SUPRUGU: Odrezao joj je dva prsta, a onda izjavom sablaznio susjede

Bez dva prsta i s posjeklinom na vratu 70-godišnja je žena odvezena u subotu iz mjesta Koritna u bolnicu, nakon što ju je električnom pilom napao suprug

Jozo A. (81) u subotu je električnom pilom nasrnuo na svoju 70-godišnju suprugu Ankicu T. u selu Koritna nedaleko Đakova. U trenutku kada je njezin sin M.T. uletio u kuću i čuo majku kako vrišti, krvi je bilo posvuda, a 70-godišnjakinja je bila posječena po vratu i bez dva prsta. ozo ju je i dalje naganjao po sobi, a njegov šokirani pastorak ipak ga je potom uspio odvući van te pozvati policiju i Hitnu pomoć. Ankica je odvezena u bolnicu i zadržana na intenzivnom odjelu, a Jozo je uhićen i odveden u pritvor, pišu 24sata.

‘Što sam to učinio?’

Susjedi kažu da je, kada je došao k sebi, stalno govorio ”što sam to učinio, što sam to napravio”. Njegov je postupak šokirao i obitelj i sve u selu, jer Jozo je inače bio posve miran i neagresivan tip. Ankica mu je bila druga žena, nakon što mu je prva umrla. Oboje su imali djecu iz svojih brakova. Do prije dva mjeseca živjeli su u Austriji gdje su se i upoznali i radili. Što je nagnalo mirnog Jozu da uzme električnu pilu, zaključa sebe i ženu u sobu i zaprijeti joj da će je raskomadati, utvrdit će policija i daljnja istraga.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.