Pomoć za narednicu Zvjezdanu, razgovor uz bol i jauk

16.05.2020. 11:37:00

Ako ste u mogućnosti pomoći, hvala unaprijed, piše na svojem FB profilu Mato Lukačević, za svoju prijateljicu i suborca Zvjezdanu.

Naša narednica, pripadnica 5 GBR,  Zvjezdana 1971. godište ima jako lošu situaciju. Samohrana majka, živi u stanu koji je pripao bivšem mužu, doživjela je više moždanih udara. Gotovo je nepokretna. Uz sve nevolje naša država joj nije dala invalidnost iako je na poslu doživjela moždani. Žena živi s 3500kn mirovine i dvoje djece srednjoškolaca. Teško je obaviti razgovor kada vam sugovornik jeca, jauče, skoro plaće od bolova. Bolesti su uznapredjelovale da se koriste lijekovi koji uglavnom ne idu na recept.  Naravno uz sve to stiže joj ovrha oko 6000kn. Organizirao sam u grupi BVP satnija Djakovo pomoć. Sve vas od srca molim tko koliko može da skupimo barem za tu ovrhu. Situacija je ozbiljna, nemam iskustva kako organizirati pomoć. Poslao sam u grupu svoju karticu žiro računa da tu skupljamo. Znam da će mnogi pomisli da je prevara. Zato tko želi uplatiti ja ću u grupi napisati ime i iznos uplatitelja tako da vidite je li iznos točan. Obavezno upisati ime uplatitelja. Nitko ne zaslužuje takav život. Hvala od u moje i Zvecino ime. Ako želite osobno pomoći, evo Zvjezdanin br 031377210

IBAN:HR7424840083118200302

BIC: RZBH HR 2X

Skupljamo do 31.5.2020. tada dižemo novac i nosimo Zveci.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Marina Trkulja/Mato Lukačević/Foto: Marina Trkulja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.